آزمایش نخستین موتور موشک برای نسل بعدی فضاپیماهای دارپا
هدف از طراحی پروژه «فانتوم اکسپرس» که به آژانس پروژههای تحقیقاتی پیشرفته دفاعی (دارپا) تعلق دارد، ارائه روش سریعتری برای فرستادن بار مفید تا وزن 1/361 کیلوگرم به مدار پایین زمین است.
14 بهمن، روز ملی فناوری فضایی/پروژههای فضایی که در انتظار تحقق وعدهها هستند/9 ماهواره کشور که در انتظار پرتاب قرار دارند
14 بهمن ماه روز ملی «فناوری فضایی» است و در حالی سال جاری (1396) به استقبال این روز میرویم که برخی از دستاوردهای این حوزه در انتظار توجه بیشتر مسوولان هستند.
تولید نسل جدید بالگرد با سرعتی دو برابر بالگردهای کنونی
شرکت هلیکوپترسازی بل نسل جدیدی از بالگردها به نام «V-۲۸۰ Valor» را تولید کرده است که نخستین پرواز آزمایشی آن روز گذشته با موفقیت انجام شد.
پرتاب آزمایشی ماهوارهبر سیمرغ به فضا (+تصویر و ویدیو)
پایگاه ملی فضایی امام خمینی (ره) با پرتاب آزمایشی ماهوارهبر سیمرغ به فضا به طور رسمی افتتاح شد. ماهوارهبر سیمرغ قادر است ماهواره های تا وزن ۲۵۰ کیلوگرم را در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار دهد.
حمایت از شرکتهای دانشبنیان حوزه فضایی
معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی سازمان فضایی ایران گفت: اگر شرکتهای دانشبنیان درحوزه فضایی، توانمندی تولید یک محصول کاربردی را داشته باشند؛ از آنها حمایت میکنیم.
ماهنامه صنایع هوایی، شماره 299، شهریور 95
ماهنامه علمی، خبری، آموزشی
دربرگیرنده اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه صنایع هوایی و هوافضا، شماره 299
توزیع در گیشههای روزنامه فروشی سراسر کشور
رونمایی از موتور توربوجت «اوج»؛ نخستین موتور توربوجت ملی ایرانی (+عکس و مشخصات)
نخستین موتور توربوجت ملی «اوج» قابلیت عملکرد پروازی تا ارتفاع 50 هزار پا را دارا بوده و مجهز به سامانههای متعددی است که در شرایط مختلف عملیاتی و محیطی از توانمندی بالایی برخوردار است و قابلیت نصب بر روی انواع پرندههای با وزن برخاست حداکثر 10 تن را دارا میباشد.
رشته هوافضا در دانشگاه خوارزمی راهاندازی میشود
بر اساس پیشنهاد سازمان صنایع هوایی ایران مقرر شد رشته مهندسی هوافضا در دانشگاه خوارزمی راه اندازی شود و سازمان تجهیزات مورد نیاز را در اختیار دانشگاه قرار دهد.
ماهواره نظامی روسیه پس از عملیات ناموفق قرارگیری در مدار، در جو زمین سوخت
ماهواره نظامی روسی «کانوپوس-اس.تی» که روز پنجم ماه دسامبر جاری پرتاب شده ولی از پایه موشک ماهواره بر سایوز جدا نشده بود، با ورود به جو زمین آتش گرفت و بطور کامل سوخت.